Източник lamqta.comОвен  Овните за този ден трябва да си плануват тиха

...
Източник lamqta.comОвен  Овните за този ден трябва да си плануват тиха
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Денят ще е страхотен, ако направите малки компромиси и обърнете внимание на семейството

Източник lamqta.com

Овен 
Овните за този ден би трябвало да си плануват тиха класическа вечер в фамилията. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря, както и да погледат преди сън забавен филм. Страсти не се плануват, само че за сметка на това ще получите не дребна доза душевна топлина. 

Телец

Постарайте се, да избегнете конфликтните обстановки в фамилния кръг и в сантименталните връзки. Много постоянно се постанова човек да прави някакви взаимни отстъпки, а през днешния ден може да е тъкмо подобен ден. Колкото и доста да са дилемите, не се претоварвайте и мислете за здравето си. Най-добре ще бъде, в случай че употребите своята сила за изследователска работа и разкриване на някои нови научни истини. 
 

Близнаци

Подходящ ден за решение на всевъзможни проблеми, отнасящи се до финанси и имущество. Може да постигнете повишение на работната заплата, или възстановяване изискванията за съдействие с деловите сътрудници. Вероятни са сполучливи покупки и също така денят е подобаващ и за нови придобивки. В персоналните взаимоотношения обстановката няма да се подрежда толкоз удобно. Много време ще отнеме разискването на въпроси, които не са доста приятни за който и да било, а по този начин и няма да съумеете да стигнете до еднообразно мнение. Бъдете подготвени на взаимни отстъпки, в случай че желаете да запазите връзките. 
 

Рак

Вашата вродена емоционалност малко се е намалила, отстъпвайки място на такива качества, като любознание, пъргавина и схватливост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в положение да усвоите всякаква информация, та даже да сте я чули единствено веднъж. В същото време нараства вероятността за наложително пътешестване, само че да съжалявате, че сте ги подхванали, съвсем няма възможност. Времето е прелестно за образование. Ако да вземем за пример Ви се постанова да напишете доклад по труденм нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата.
 

Лъв

Днес умеенето да се намесвате в непознати работи навреме, въпреки и не изключително тактично, ще Ви е доста належащо. Съвсем не би било добре, в случай че през днешния ден не извършите всичко, което зависи от Вас: да помагате, подкрепяте, увещавате, помирявате.... Разбира се, подобен ден напълно не би могло да бъде наименуван лек и елементарен, и вечерта ще почувствате, че силите Ви са на лимита. Само че възприятието за изпълнен дълг ще помогне да запазите положителното си въодушевление. Не очаквайте незабавна компенсация за свършеното през днешния ден. Тя ще пристигна малко по-късно, и ще се окаже много непредвидена.
 

Дева

Днес Вашият персонален живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето многообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята персонална ниша - дано да се резервира за дълго време. 
 

Везни

Забравете за всякаква работа и обърнете взор към персоналния си живот. В края на крайщата началникът или сътрудникът могат да почакат, а своята орис може да изпуснете окончателно. Днешният ден ще окаже решаващо въздействие на по- нататъшното протичане на Вашия живот.Само да не го пропуснете!
 

Скорпион

Не може да се каже, че това е най-подходящия миг за развиване на връзките Ви с хора отдалеч, или да поддържате контакти с далечни родственици. Далече от вкъщи си не би трябвало да стартирате нови връзки, да проявявате непотребна наивност, непослушност и непрактичност. Не се предлага и да се обръщате към правосъдна институция. Проявете се като водач в фамилния кръг. Заниманията с споразумяване на домашния комфорт ще подобрят Вашето въодушевление и самочувствие. Старайте се да отложите решаването на значими стопански въпроси.
 

Стрелец

Яснотата не е нещо, което може да създадете със свои ръце. Нея или я има, или я няма. За благополучие, след дългия интервал на неизясненост, през днешния ден ще видите чисто и ясно небе и ще обърнете внимание на това, какви се явявате в действителност и върху какво би трябвало да концентрирайте своето внимание. Трябва да започнете да действате. След краткотрайното мъртвило би било непростимо да не се възползвате от удобния миг. Трябва да извършите избор и отговора към този момент Ви е прочут. Затова вземете дефинитивно решение до довеждане докрай на деня. 
 

Козирог

Възможни са компликации в деловото другарство и Вие рискувате да си спечелите авторитетни врагове. При някои представители на знака може да се появят и юридически проблеми, а не е изключено и нараснало внимание от страна на правоохранителните органи. От друга страна, може да постигнете съществени триумфи, съсредоточавайки се на работата: по този начин бързо ще се справяте даже и с най-сложните задания. Засилва се Вашето влиянание върху околните Ви и надали през днешния ден някой ще рискува да оспори Вашата позиция или да Ви диктува своето мнение. Подрастващите Козирози ще демонстрират зряла възраст и съществено отношение към значимите въпроси, с което ще укрепват своя престиж.
 

Водолей

За Водолеите през днешния ден са евентуални проблеми, имащи внимателен темперамент. Не е изключено да Ви „ атакуван ” посетители, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък сега изобщо да не Ви бъде до това. Не се тормозете и им предложете каквото имате! В креайна сметка никой не Ви задължава да вършиме непотребни разноски, с цел да деянията гостолюбие. А и не обвинявайте за това своята за нищо не отговорна половинка...
 

Риби

Днес на Вашия обичан човек няма да се желае, да се разделя с Вас даже и за секунда. По силата на несъвпадение на Вашите проекти и на разпределението на времето и дилемите Ви денем, това ще бъде много мъчно. Даже и съвсем невероятно.Но в случай че все-пак имате предпочитание, с всяка задача ще успявате да се справите бързо и безболезнено.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР